Eveliina Rimpeläinen

27v I Seinäjoki I Vaimo I 2 lasta I Itse oppinut valokuvaaja

Olen Eveliina, 27-vuotias vaimo, sekä kahden lapsen äiti Seinäjoelta. Ammatiltani olen lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja. Valokuvaajana olen itseoppinut, sillä sain ensimmäisen kamerani ollessani 10-vuotias, ja olen seurannut isäni valokuvausharrastusta koko elämäni. 

Nuorempana sytyin luontokuvauksesta, mutta esikoiseni syntymän jälkeen rakastuin lasten kuvaamisesta aivan uudella tavalla. Aloitin silloin blogin kirjoittamisen ( Hattarapilven varjossa) ja tietenkin kokemukseni valokuvaamisessa vahvistui enemmän ja enemmän.

Keväällä 2019 puhkesin kukkaan valokuvaajana kun uskalsin nähdä itsessäni sen potentiaalin,
mikä minulle on annettu. Nyt intohimoni on kuvata juuri sinun elämäsi kohokohtia ja 
ikuistaa ne sinulle! 

Kuvaan pääosin Seinäjoella, mutta autolla pääsen mihin vain. Voit rohkeasti ehdottaa minulle

missä toivoisit kuvauksen tapahtuvan. Teen omien menojen mukaan satunnaisia keikkoja myös Tampereelle, Jyväskylään sekä Helsinkiin.

Valokuvaajana rakastan kauneutta. Ajattelen, että ihan jokainen ihminen on kaunis ja ainutlaatuinen yksilö. Luoja on luonut meistä jokaisesta kauniin ja ainutlaatuisen yksilön. 

Minun sydäntäni lähellä ovat erityisesti erityislapset. Ehkä siksi, että esikoiseni on erityislapsi.

Erityislapsissa on sitä jotain. Jokainen heistä on ainutlaatuinen yksilö. He ovat rohkeasti juuri sitä, mitä ovat.

Uskon, että me jokainen voisimme ottaa heistä mallia. 

Yksi mieleen painuvin kuvaushetki on ollut down tytön kuvaus. Sillä silloin ymmärsin, että tämä on myös yksi minun unelmani. Kohdata erityislapsia ja saada ikuistaa heidän hymynsä. Sekä heidän perheensä. Minulla on ammattini (lähihoitaja) sekä oman tyttäreni kautta laaja kokemus erityislapsista. Minun kanssani sinun äitinä/ isänä ei tarvitse jännittää, että miten kuvaus menee. Ole juuri se kuka olet ja anna lapsesi olla juuri sillä tuulella, kuin hän on. Hän on ainutlaatuinen, muista se.


Meillä jokaisella on oma tarina. Meillä jokaisella on omat taustat, jotka kertovat mistä tulemme ja keitä me olemme. Oli sinun tarinasi mikä tahansa niin minulle olet ainutlaatuinen ja kaunis ihminen. Jokainen meistä on pieni ihme.

Sydämelläni on vahvasti myös voimauttava valokuvaus. Sairauden keskellä, avioeron jälkeen. Mikä kriisi ikinä onkaan niin olla siellä, kuvaamassa ja nostamassa edes hieman itsetuntoa. Tähän kuvaukseen, minulta voi ostaa myös lahjakortin.

 

Kuvaamme mieheni Teemu Rimpeläisen kanssa pariskuntia, kihlapareja sekä hääkuvauksia yhdessä. Toimimme tiiminä. Kaksi kuvaajaa, enemmän silmä pareja. Myös Teemu on itseoppinut valokuvaaja. 

Valokuvaajina haluamme tehdä kuvaushetkistä rennon sekä mielekkään. Pyrimme parhaaseen jokaisessa kuvauskeikassa. Haluamme ottaa myös jokaisen asiakkaan toiveet huomioon ja kuunnella sitä, mitä sinä haluat.

Suunnitellaan kuvaushetki yhdessä ja tehdään siitä mielekäs sekä ainutlaatuinen kokemus.

Terveisin: Eveliina

  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2020 I  Eveliina Rimpeläinen, Seinäjoki  I  Y- 3006463-8  I  eveliina.rimpelainen@gmail.com